You are here: Home Mijn Praktijk
Mijn Praktijk PDF Afdrukken E-mail

 

Gelegen in Wedde/Wedderveer grenzend aan de Westerwoldse Aa in het recreatiegebied De Wedderbergen.
Achter in onze heerlijk rustige vrije tuin ligt ons tuinhuisje, met aangebouwde keuken, wacht/slaapkamer en badkamer. In deze comfortabele ruimte met prachtig uitzicht op de tuin vinden zowel de coaching als de mediations plaats.

Voor een korte impressie van ons tuinhuisje en zijn omgeving, klik hier.

Coaching in meerdere dagen
Gezien we in een snelle tijd leven willen mensen soms snel resultaat wanneer zij eenmaal de beslissing hebben genomen aan zich zelf te willen werken. Daarom bestaat er de mogelijkheid een week, midweek weekend of lang weekend te verblijven, samen of alleen. In overleg bepalen we dan, het aantal uur coaching dat nodig is. Dit biedt de kans om naast het werken aan uzelf ook een soort van kleine vakantie te houden in het mooie Westerwolde.

Omgeving
Westerwolde ligt in het meest verrassende gebied van de provincie Groningen. In het schitterende Westerwolder landschap kun je nog volop genieten van natuurschoon, rust, ruimte en uiteraard van de echte Groninger  gastvrijheid. Kortom een oase van natuur, rust en ruimte. Het gebied bevat bos, heidevelden en waterpartijen en hierdoor vormt het een goede uitvalsbasis voor fiets-, wandel-, kano- en hengelsportliefhebbers. Vissers kunnen hun hart ophalen op de vlonder in onze tuin.