You are here: Home Tarieven
Tarieven PDF Afdrukken E-mail

 

Tarieven
Tarieven voor coaching en mediation worden in overleg bepaald, afhankelijk of het te volgen traject privé of zakelijk plaatsvindt. Neem vrijblijvend contact op om inzicht in de passende tarieven te krijgen. 

Voor de "IkLeerAnders" leermethode hanteer ik een standaard tarief van 55.00 per sessie. Deze sessies duren 60 minuten. Gewoonlijk zijn 4 sessies voldoende om deze leermethode eigen te maken. Het lesboek wordt door cursisten zelf aangeschaft, ondermeer mogelijk bij bol.com  

Gesubsidieerde mediation
Tot een bepaalde inkomens- en vermogensgrens heeft u recht op ‘gesubsidieerde mediation’. De kosten voor een mediation worden dan grotendeels vergoed worden door de overheid. Afhankelijk van uw inkomen betaalt u een eigen bijdrage van € 50 of € 100 voor gesubsidieerde mediation. Klik hier voor meer informatie.

Vergoedingen
Ik ben aangesloten bij de VIV en het NMI. Dit maakt dat veel verzekeraars mogelijk tot vergoeding overgaan. Afhankelijk van de zorgverzekeraar en de aanvullende verzekering die je hebt afgesloten, wordt je behandeling (gedeeltelijk) vergoed. Neem hierover contact op met je zorgverzekeraar.

PGB
Wanneer er aanspraak kan worden gemaakt op het Persoons Gebonden Budget (PGB), kunnen uit dit budget coaching en begeleiding betaald worden. Voor de indicatiestelling kun je terecht bij CIZ, Centrum Indicatiestelling Zorg.

Belastingen
Wanneer je geheel niet in aanmerking komt voor vergoeding door de overheid, de zorgverzekeraar of de werkgever, kun je de gemaakte kosten ook opvoeren onder 'buitengewone ziektekosten' op je belastingformulier. Daarbij wordt wel gebruik gemaakt van een zogenaamde drempel.