You are here: Home EFT
EFT PDF Afdrukken E-mail

 

EFT staat voor Emotionele Freedom Techniques

EFT is een snelle en effectieve manier om zowel lichamelijke als geestelijke blokkades te verhelpen. EFT gaat er van uit dat wij energie zijn en dat die energie moeiteloos door ons lichaam dient te stromen. Wordt deze energiestroom geblokkeerd, dan voelen we dat als een negatieve emotie of het uit zich als een fysieke klacht. Er treedt een soort kortsluiting op in ons energiesysteem.

Hoe EFT werkt o.a. met het bekloppen op bepaalde lichaamspunten, waardoor blokkades worden opgeheven. Je klopt bij jezelf op de uiteinden van de meridiaanpunten op het hoofd, lichaam en handen. Hierbij benoem je de negatieve emotie, waardoor de blokkade wordt opgeheven en de energie weer kan gaan stromen. Waarmee de klacht  verminderd of is verholpen.

 

De Kracht zit in de simpelheid van de methode. Het is een zeer effectieve manier om belemmerende overtuigingen en negatieve emoties weg te kloppen. Hierdoor onstaat er meer ruimte, kracht en energie. U zult zich meer bevrijd voelen.

Waarvoor De lijst waarbij EFT toegepast kan worden is bijna onuitputtelijk, het kan op eigenlijk alles worden toegepast. Teleurstellingen, frustraties, verdriet, belemmerende overtuigingen, angsten, examenvrees, hoofdpijn, allerhande pijnen, ongeduld, grenzen stellen ect ect.