You are here: Home Activiteiten
Activiteiten PDF Afdrukken E-mail

 

Hieronder worden workshops beschreven die éénmalig een keertje is te volgen als je een specifiek vraagstuk hebt. Daarnaast organiseer ik voor collega-coaches opfrisdagen.

Enneagram - De Weg naar Vrijheid

Je ontwikkelen tot een frank en vrij mens, die zelf moeiteloos met verantwoordingsgevoel zijn deuren opent en de wereld in stapt, is een wens van vele mensen. Die vrijheid is er niet ineens, die bouw je op door je bepaalde vaardigheden eigen te maken. Die vaardigheden hebben te maken met je veilig en verbonden voelen, je zelfstandigheid ontwikkelen, je goed kunnen verhouden en staande houden ten opzichte van anderen, intimiteit kunnen delen en de verantwoordelijkheid nemen voor je leven.

"De Weg naar Vrijheid" geeft de continue cyclus van onze ontwikkeling en ontplooiing weer. Vanuit veiligheid, leren we ons te verbinden. Vanuit verbinding leren we zelfstandig te worden. Vanuit zelfstandigheid leren we om te gaan met anderen. Vanuit omgaan met anderen leren we intimiteit. Vanuit intimiteit leren we verantwoordelijkheid. En vanuit verantwoordelijkheid komen we weer terug bij veiligheid.

In de workshop loop je het Enneagram aan de hand van een specifieke situatie, waarin je geen vrijheid ervaart. Al lopende krijg je helder bij welke vaardigheid de deur voor je dichtgaat en je vrijheid wordt beknot. Vervolgens kijken we wat nodig is om dit om te keren. De weg naar vrijheid neemt meestal een volledige sessie in beslag en kan gebruikt worden om een steeds terugkerend probleem helder te krijgen.

Nieuwsgierig?
Neem dan contact op om een middag of avond deze vrijheid te ervaren.

Enneagram - De Weg naar Zijn

Door de Workshop "De Weg naar Zijn" te belopen, kun je opnieuw ervaren wat je destijds als baby hebt ervaren, toen je voor het eerst de Weg naar Zijn liep. Je kunt voelen wat de verschillende energieën van de 9 types destijds met je hebben gedaan. Je ervaart welke beperkingen je hierdoor hebt aangenomen en hebt meegenomen naar je leven.

Door vervolgens "De Weg" nogmaals terug te lopen, kunnen de destijds ontstane beperkingen (blokkades) weggenomen worden. Hierdoor ben je instaat je zelf weer open te stellen en de krachten en kwaliteiten van alle negen typen weer in jezelf toe te staan. Hiermee wordt ruimte gecreëerd om het “authentieke” zelf weer (meer) vrijheid te geven en (meer) te ervaren.

Nieuwsgierig?
Neem dan contact op om een middag of avond deze vrijheid te ervaren.

Enneagram – Opfrisdagen

In een kleine groep het Enneagram weer opfrissen, middels intervisie met Enneagram collega’s? Neem hiervoor dan contact met mij op, zodat er in overleg een datum kan worden bepaald.

NLP – Opfrisdagen

In een kleine groep het NLP weer opfrissen, middels intervisie met NLP collega’s? Neem hiervoor dan contact met mij op, zodat er in overleg een datum kan worden bepaald.

Mediation – Oefendagen

In een kleine groep het vak Mediation weer opfrissen en oefenen met Mediation collega’s? Neem hiervoor dan contact met mij op, zodat er in overleg een datum kan worden bepaald.