You are here: Home PPT
PPT PDF Afdrukken E-mail

 

Pattern of Physical Transformation is een lichaamsgerichte methode waarmee je jouw lichaam leert om spanningen los te laten. PTT is een combinatie van NLP technieken en de methoden van Moshé Feldenkrais.

Werkwijze
Door gebruik te maken van zachte massage technieken, comfortabele, vloeiende bewegingen en ontspannende houdingen gaat je lichaam bewuster ervaren wanneer het zich juist wel goed voelt . Met PPT leer je "hoe meer balans en soepelheid in de bewegingen van alle dag te verkrijgen". Ook leert je lichaam bewuster te worden, "hoe spanningen los te laten". Je lichaam start met het leren te onthouden hoe te verzachten en dat steeds als vanzelf vaker te blijven doen.

Voor wie
Heb je fysieke klachten? Voel je spanningen meteen vertaald in lichamelijke klachten? Wil je je lichaamshouding verbeteren, soepeler maken of juist onderhouden? Dan is PTT iets voor jou. Niet de ziekte, maar het individu wordt behandeld.

Door wie
Deze therapie wordt beoefend door mijn man René Berkenbosch, in combinatie met helende energie. Hij heeft z’n opleiding gevolgd bij Drs. Ron and Edie Perry, chiropractors en Feldenkrais Practitioners uit Amerika. Zij zijn de oprichters van deze unieke therapie.